Galerie Anna van Elteren


References


Below are some of our clients’ comments. If you'd like to share your experience with us, we would love to hear from you. You can leave your feedback by clicking the button 'Leave Testimonial' ↓

Al heel lang op zoek naar een mooie kroonluchter, tot wij op jou site terecht kwamen, een afspraak was gauw gemaakt.

De ontvangst was erg hartelijk en gastvrij, we mochten alle tijd nemen om te kijken en te overleggen, ondertussen stond de thee en koffie klaar. In een hoekje hing een andere kroonluchter en die vonden wij eigenlijk mooier dan de kroonluchter die gereserveerd was.Het was geen probleem en uiteindelijk gingen wij met nog een lamp en een set wandlampjes naar huis. En wij zijn er erg blij mee, wat een sfeer en gezelligheid brengt deze kroonluchter in huis.

We hebben al vele complimenten ontvangen en genieten elke dag van deze kroonluchter.

Anna wij wensen je veel succes met je galerie...en we blijven kijken op je internetsite.


Henk en Wilma Schep, Januari 2012

Beste Anna,

Hartelijk bedankt voor je gastvrije ontvangst in de galerie. Door het aanbod van vele prachtige kroonluchters was de keuze niet makkelijk, maar het is gelukt en we hebben nog een hele mooie spiegel gevonden ook!

Het bezorgen van de kroonluchters en spiegel hebben wij zeer gewaardeerd, omdat het geen gemakkelijke klus is om ze zelf te vervoeren.

Wij zijn heel blij met onze kroonluchters en spiegel. Ze zijn een aanwinst voor onze woning en zorgen voor veel sfeer in huis. Wij genieten er elke dag van!

Wij zullen je mooie website in de gaten blijven houden.


Astrid en Hans Hoorn, Nijmegen, Januari 2012

Beste Anna,

Ons oog viel meteen op jullie fraaie presentatie tijdens de Arts and Antiques Fair in de Grote Kerk in Den Haag. We maakten kennis en werden getroffen door jullie kennis en enthousiasme.
Inmiddels hangen er in ons oude pand van jullie twee kroonluchters, bijbehorende wandlampen, twee kleinere lampen en een antieke spiegel.
Ze geven het huis een bijzondere en warme sfeer!
Dank voor het uiterst hartelijke contact en het deskundige advies.


Ben en Sylvia Krutzen-Janssen uit Den Haag, Januari 2012

In een paar dagen was 't rond en hing er een prachtige kroonluchter in mijn huis.Een mooie website,waardoor ik geen behoefte had om nog ergens anders te zoeken. Heb twee mensen ontmoet,die met veel liefde en zorgvuldigheid hun passie uitoefenen.

Ik geniet elke dag van het licht!


Jette van der Meij, Oktober 2011

Na werkelijk jaren te hebben gezocht naar een mooie zakkroonluchter, vond ik de website van Anna.

Het was echt liefde op het eerste gezicht. Zeer zorgvuldig ingepakt is de kroonluchter vandaag hier in Zeeland thuis gebracht. We kunnen er onze ogen niet van afhouden!
Schitterend.


B Platschorre, Oktober 2011

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs vonden wij in Eindhoven bij de kroonluchtergalerie van Anna.

Bedankt voor jullie advies en hartelijke ontvangst.
We hebben na ons bezoek aan jullie, de door Anna met zorg ingepakte kroonluchter ontdaan van zijn jasje en een mooie plek gegeven in onze woonkamer.

Werkelijk een plaatje -- wij zijn heel tevreden.


Marja en Jan Pietermans, Echt, Oktober 2011

Elke avond als het een beetje begint te schemeren gaan de lichtjes van de kroonluchter aan. Hij hangt nu een paar weken in onze woonkamer te schitteren en elke dag opnieuw ben ik blij met onze aanwinst. Na lang zoeken de perfecte kroonluchter!


Jolanda Menting, Eersel, September 2011

Anna heeft prachtige oude kroonluchters, alle stijlen en mooi gerestaureerd en tot in de puntjes verzorgd.

Ik belde op een zondagmiddag en ik kon diezelfde dag al langsgaan. Ik kreeg een erg vriendelijke ontvangst en een mooie uitleg.

De luchter werd stevig vastgemaakt in de wagen zodat ik geen stukken zou maken. Toen ik hem uit de wagen nam was er toch een draadje losgekomen. Anna heeft me meteen andere draadjes bezorgd.

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop, de kristallen luchter past perfect in huis.

De galerie is een aanrader! Ik blijf zeker op de site kijken voor een volgende aankoop.


Christel Van Hemelrijck - Mechelen, September 2011

This has to be the best place to find genuine old and beautifully restored crystal chandeliers in the Netherlands. We started our search at the famous Flea Market (Marche aux Puces) in Paris some time ago. Yes, they had old chandeliers that were in various states of complete disintegration and terribly expensive. Then I found this place via the web. And how lucky we were to find Anna here in Eindhoven where we also live. I thought we would have to go to The Hague or Amsterdam. Anna has a passion for beautiful old crystal chandeliers and had a stunning variety from large to small, from French to Italian and lots in between - all just gorgeous. We were delighted to find one which we think is just perfect for our needs. A great place!! Good value for what is on offer. I highly recommend!!


Patrice Smith Neelen in Eindhoven, September 2011

Op basis van de mooie internetsite belde we Anna op en maakten we gelijk een afspraak.Het ontvangst was hartelijk en alle luchters waren tot in de puntjes verzorgd en met respect voor authenticiteit hersteld.

Als u een luchter overweegt aan te kopen, moet u zeker langslopen bij Anna. U vindt niemand met zoveel liefde voor het vak.


Ann & Karl Indigne - Maris uit Buggenhout, Juli 2011

Beste Anna,


Bedankt voor je gastvrije ontvangst, je advies en je fijne service.

De kroonluchters hangen prachtig en brengen heel veel sfeer in huis!

Ik ben zeer content. Je kroonluchtergalerie is klasse, mooie exemplaren.

Groetjes,


M. van Bommel uit Venray, Juli 2011

Beste Anna,


N.a.v. een artikel in het Eindhovens Dagblad van 15 januari 2011 over kroonluchters, was onze interesse gewekt.

Toen we, na een renovatie, ruimte kregen voor een kroonluchter, keken we op Marktplaats. Niemand heeft een mooier aanbod in antieke kroonluchters, dan jij Anna, dus een afspraak was snel gemaakt.

De kroonluchter die we in gedachten hadden, was erg mooi, maar er waren nog zoveel andere, mooie.

In alle rust konden we kijken en kiezen, wij hebben jullie geduld, gastvrijheid, vriendelijkheid en advies heel erg gewaardeerd.

Vandaag is de kroonluchter bezorgd. Hij is nog mooier dan we ons hadden voorgesteld.

Ook de staande kroonluchters die je voor ons had gereserveerd en op zicht had meegenomen zijn werkelijk prachtig.

Wat een warme gezellige sfeer in huis.

Hartelijk dank voor al jullie moeite !
 


Hans en Marianne de Bondt uit Best, Juli 2011